Diversen

Andere werkzaamheden die door ons kunnen worden uitgevoerd zijn o.a. het vergulden van materialen, het produceren en bevestigen van RVS veiligheidshaken en het vervaardigen, bekleden en restaureren van ornamenten. Leidekkersbedrijf D. Koenders heeft ook de vakkundigheid in huis om leipannendaken te vervaardigen. Voorbeelden daarvan en toelichtingen daarop kunt u hieronder vinden.

Rechts ziet u de RVS veiligheidshaken die Leidekkersbedrijf D. Koenders in haar werken verwerkt. Onze veiligheidshaken worden in eigen beheer gemaakt en zijn volledig gecertificeerd.

Mochten er bij uw werk verguldingswerkzaamheden horen, dan is dat geen probleem. Leidekkersbedrijf D. Koenders heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het vergulden van hanen, uurwerkborden en al het andere dat verguld kan worden.

Leipannen

Leipannen vormen, zoals de naam al doet vermoeden, een tussenvorm tussen leien en dakpannen. Leipannen worden niet zoals natuurleien uit de natuur gehaald, maar gebakken, wat ze gemeen hebben met de welbekende ‘gewone’ dakpan. Ze hebben echter een ‘leivorm’ en worden ook als leien op het dak bevestigd. Hieronder en hiernaast ziet u een foto van villa's waarop Leidekkersbedrijf D. Koenders leipannen heeft aangebracht.


 

De eigengemaakte RVS veiligheidshaken

 

 

 

 

 

 

Hierboven ziet u een villa, waarvan het dak door een medewerker van Leidekkersbedrijf D. Koenders van leipannen wordt voorzien. Hieronder ziet u het eindresultaat.